joi, 22 august 2013

Acasă


 Copyright OBedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen şi partener Blogger Buzz
Acest blog nu contravine clauzelor Google şi Blogger Buzz,pentru amatorii de reclamații. Se înscrie în Domeniu Public şi Comunitate Blogger.Şi nu încalcă drepturile de copyright a Serviciului Blogger Buzz.
NU FOLOSIȚI ÎN MOD IRESPONSABIL BUTONUL "RAPORTAȚI UN ABUZ!" Încercați ceva constructiv, care să folosească altor oameni şi să rămână după voi.
Google+


Acest Blog este un serviciu public gratuit în limba română,în parteneriat cu Echipa Blogger Buzz,în regim de voluntariat. Autorul acestui blog are statutul de PARTENER şi VOLUNTAR BUZZ.
Acest blog este forma mea de a spune:" Mulțumesc!", Echipei şi Serviciului Blogger Buzz. Blogul este non profit şi necomercial. Pentru utilizatorii Blogger şi Google+ este un blog de ajutor şi asistență (ajutor explicat în text şi imagini,grafică 3D). Şi un Ghid de utilizare a Blogului şi a Serviciului Blogger în limba română pentru începători sau pentru cei care au uitat ceva sau au aplicat comenzi greșite. Își pot remedia defectele şi erorile din conţinutul paginilor blogului. Aici începătorii găsesc toţi pașii explicați.Toate comenzile blogului.

Anunț cu plăcere comunitatea Google +  şi pe toţi utilizatorii vorbitori de limba română,că pot  vizita blogul "Blogger Buzz Ajutor şi Prieten" . Aici puteți  putea afla totul despre aplicația Blogger Buzz,în ajutorul utilizatorilor ,dar şi a viitorilor utilizatori. Dacă Blogger Buzz este Prietenul tău şi un ajutor dorit de tine este necesar reciproca acestui sentiment. Şi tu ești prietenul Echipei Blogger Buzz.  Deci, fi de acum  Blogger!



Va fi tipic pentru blogurile mele,puternic evidențiat de grafică 3D ilustrație la  etapele de utilizare şi aplicațiile oferite de Blogger Buzz , sau mai simplu "Google Buzz". Blogul nu încalcă drepturile de proprietare ale Blogger Buzz şi nu intră în conflict. Precizare pentru amatorii  iresponsabili de reclamații de abuzuri  şi blocări de conturi . Acest blog suplinește şi umple un gol  de informații ,necesar pentru utilizatorii, bloggerii de limbă română.


Arată lumii că ești Blogger!
 Şi ai weblogul tău , jurnalul tău virtual , sau siteul tip blog în care faci ce vrei,faci ce ți-ai dorit  şi toate astea cu ajutorul şi suportul Blogger Buzz,un Prieten al tău!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu